OPEN DAG

ZWOLSE BALLETSCHOOL

Kom naar een van de open dagen van de Zwolse Balletschool op 29 augustus of 5 september 2021!

Yes, de open dagen gaan dit jaar weer gewoon door! Houd deze pagina in de gaten voor de actuele informatie i.v.m. de wisselende coronamaatregelen. Uiteraard houden we rekening met alle maatregelen en is aanmelden* verplicht, zodat wij precies weten hoeveel mensen er komen. 

Onze open dagen zijn dit jaar op zondag 29 augustus en op zondag 5 september!

De open dagen vinden plaats op onze hoofdlocatie aan de Middelweg in Zwolle. Meld je aan via het aanmeldformulier op deze pagina.

*Vanwege alle maatregelen is het toegestaan om per danser max. 1 ouder mee te nemen. Bij het aanmelden kun je aangeven of er wel of niet een ouder/ verzorger mee komt.

Doe mee met gratis balletlessen!

Is klassiek ballet misschien wel iets voor jou? Dan is de open dag het perfecte moment om kennis te maken met onze docenten, lessen en danszalen en om gratis proeflessen te volgen.
Er is namelijk een uitgebreid rooster voor deze dag en een speciale OPEN DAG ACTIE! De balletlessen kun je volgen in de volgende leeftijdscategorieën:

  • Kleuterballet, 3,5-5 jaar
  • Klassiek Ballet, groep 3-4
  • Klassiek Ballet, groep 5-6
  • Klassiek Ballet, groep 7-8
  • Klassiek Ballet, 12+
  • Klassiek Ballet 18+

De open dag van de Zwolse Balletschool is voor alle leeftijden.

Op de open dag is iedereen welkom en zijn er lessen voor jong en oud.

Rooster open dag, zondag 29 augustus 2021 en zondag 5 september:

Op dit moment is het rooster voor de open dagen van 2021 nog niet bekend. Dit is mede afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. Wanneer je je aanmeldt ontvang je vlak voor de open dag een e-mail met daarin alle informatie, inclusief de tijden van de dansworkshops. Twijfel je nog of je je aan wilt melden? Houd dan onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Profiteer van de aantrekkelijke open dag-actie*:

Als je je tijdens de open dag van de Zwolse Balletschool definitief inschrijft voor aankomend dansseizoen 2021-2022, dan krijg je een ZB T-Shirt cadeau!
Let op, er gelden voorwaarden bij deze actie:

  • De actie geldt alleen tijdens de open dagen (op 29-8-'21 en 5-9-'21) en alleen voor nieuwe dansers, die nog nooit eerder bij ons hebben gedanst.
  • Het T-shirt krijg je direct mee, zolang de voorraad strekt. Geen T-shirts meer op voorraad? Dan moet je even wachten op de nabestelling.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen.

Geniet tussendoor van de lekkerste koffie's, smoothies en bakery

Indien de coronamaatregelen het toestaan, zal ook onze koffiebar (met heerlijk terras) open zijn tijdens de open dagen. Hierdoor kun je meteen kennismaken met o.a. onze lekkere koffies, smoothies en bakery!

Meld je nu gratis aan voor de open dag!

We vinden het fijn als je je aanmeldt voor deze open dag, zodat wij weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Hierdoor kunnen we alles goed en veilig voor jullie organiseren.

Meld je nu aan via de knop 'Aanmelden open dag'.