OPEN DAGEN

ZWOLSE BALLETSCHOOL

Seizoen 2021-2022

Kom naar een van de open dagen van DIFF en De Zwolse Balletschool op 29 augustus of 5 september!

Yes, de open dagen gaan dit jaar weer gewoon door! Houd deze pagina in de gaten voor de actuele informatie i.v.m. de wisselende coronamaatregelen. Uiteraard houden we rekening met alle maatregelen en is aanmelden* verplicht, zodat wij precies weten hoeveel mensen er komen.

De open dagen zijn op zondag 29 augustus en zondag 5 september 2021

De open dagen vinden plaats op onze hoofdlocatie aan de Middelweg in Zwolle. Meld je aan via het aanmeldformulier op deze pagina. Graag zien we je op een van de open dagen.

*Vanwege alle maatregelen is het toegestaan om per danser max. 1 ouder mee te nemen. Bij het aanmelden kun je aangeven of wel of niet één ouder/verzorger meekomt.

Kennismaken voor volwassen dansers

Voor volwassen dansers adviseren we een proefles te doen in de eerste lesweek van ons nieuwe seizoen. Dit dansseizoen start op maandag 6 september. Meld je aan via ons online proeflesformulier. Je ontvangt vervolgens per e-mail een uitnodiging voor de juiste lestijd(en).

Profiteer van de aantrekkelijke open dag-actie*:

Als je je tijdens de open dag van de Zwolse Balletschool definitief inschrijft voor aankomend dansseizoen 2021-2022, dan krijg je een T-Shirt cadeau!

Let op, er gelden voorwaarden bij deze actie:

  • De actie geldt alleen tijdens de open dagen (op 29-8-'21 en 5-9-'21) en alleen voor nieuwe dansers, die nog nooit eerder bij ons hebben gedanst.
  • Het T-shirt krijg je direct mee, zolang de voorraad strekt. Geen T-shirts meer op voorraad? Dan moet je even wachten op de nabestelling.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen.

Geniet tussendoor van de lekkerste koffie's, smoothies en bakery

Indien de coronamaatregelen het toestaan, zal ook onze koffiebar (met heerlijk terras) open zijn tijdens de open dagen. Hierdoor kun je meteen kennismaken met o.a. onze lekkere koffies, smoothies en bakery!

Meld je nu gratis aan voor de open dag!

We vinden het fijn als je je aanmeldt voor deze open dag, zodat wij weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Hierdoor kunnen we alles goed en veilig voor jullie organiseren.

Meld je nu aan via de knop 'Aanmelden open dag'.

open-dag-zwolse-ballet-school